Wanden Plafonds

Background Image

YOUR PLACE

Wanden Plafonds

Divider Image

Als u opzoek bent naar een stukadoorsbedrijf die uw nieuwbouw of bestaande woning van stucwerk voorziet dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij behandelen uw muren en plafonds met uiterste zorg, door uw wanden eerst van een primer laag te voorzien en daarna pas een dikke laag eroverheen te brengen zorgen wij ervoor dat onze stucwerk van hoge kwaliteit is, de dikte die wij aanbrengen varieert tussen de 5 en 8mm. Hierdoor zorgen wij ervoor dat het vrijwel onmogelijk is dat er scheuren in het stucwerk kunnen ontstaan.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN STUCCEN.

De prijzen die wij hanteren zijn nooit hetzelfde dat komt omdat wij in verschillende situaties terecht komen en ieder klus ook ander materiaal nodig heeft, zo kan het ook zijn dat bepaalde wanden die gestuct moeten worden helemaal niet vlak zijn, dit zal dan eerst vlak gemaakt moeten worden en hierdoor kan de prijs omhoog gaan. Wij vermelden op onze website per dienst verschillende vanaf prijzen waardoor u als klant zelf een indicatie kunt maken van wat u ongeveer kwijt bent als u gebruikt maakt van onze diensten.

Stucadoor prijzen

Als u op zoek bent naar de kosten stucadoor dan zal u wel opgevallen zijn dat de ene stucadoor een andere prijs per m2 berekend dan de andere. Er zit altijd een prijsverschil in verschillende stucadoors en het laten stucen van muren en plafonds.

De kosten van een muur laten stucen liggen gemiddeld rond de € 10 – € 22 per m2 en bij een plafond ligt dit tussen de € 15 – € 25 per m2 inclusief de materialen en andere benodigdheden.

Zie hieronder een indicatie van de prijzen van een stucadoor en zijn stucwerk.