Latex spuiten

Background Image

YOUR PLACE

Latex spuiten

Divider Image

Als u opzoek bent naar een latexspuiter om uw pas gestucte muur of plafond van een verflaag te voorzien dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een wand of plafond van latex spuit voorzien is veel goedkoper dan dat u ze traditioneel laat sauzen. We praten hier dan over een prijsverschil tussen de 25% tot 45%.

LATEXSPUITEN GAAT NIET ALLEEN VEEL SNELLER MAAR IS OOK NOG EENS VEEL MOOIER

Een wand of plafond laten latex spuiten gaat veel sneller dan als dat moet gebeuren met een roller of een kwast. Door het gebruik van een airless spuitmachine zal de latexverf veel dikker worden aangebracht dan normaal gesproken. Het is niet alleen kwalitatief beter maar het ziet er ook nog eens heel mooi uit, het is strak en glad en er zullen geen strepen aanwezig zijn.

WAAR KUNNEN WIJ LATEX SPUITEN?

Het is goed om te weten dat er zowel in een nieuwbouw woning als in een bestaande woning latex gespoten kan worden. Een nieuwbouw woning zal altijd behangklaar worden opgeleverd hierdoor is het niet mogelijk om de muur of plafond te laten latex spuiten. De muur of plafond zal eerst moeten worden voorzien van een dun stuclaagje alvorens er met verf overheen kan worden gespoten.

MUREN EN PLAFONDS LATEN LATEXSPUITEN

Wanneer u de muur zelf traditioneel laat sauzen met een roller zullen de banen na afloop aanzetten van de vachtroller. Nadat de muren of plafonds zijn gedroogd zullen deze strepen niet altijd wegtrekken. Dit kan er voor zorgen dat de eindresultaat teleurstellend is. Bij latexspuiten heeft u deze probleem niet.

Door u muur van latex spuitwerk te voorzien zullen uw muren er egaal, gelijkmatig en glad uitzien. Het is ook een grote voordeel dat latex spuiten niet zo duur is, tevens werken wij met een constructie waardoor de prijs per m2 lager word als de oppervlakte groter is.

Over welke ondergronden kan latex muurverf worden aangebracht?

*Nieuwe stucwerk
*Gipsplaten
*Muren van beton
*Plafonds
*Spachtelputz

KOSTEN VAN LATEXSPUITEN PER M2

KOSTEN VAN LATEXSPUITEN PER M2 De gemiddelde prijzen om uw muren of plafonds te voorzien van latex spuitwerk varieert tussen de €6,- en €12,- per m2.

Uiteraard zal de prijs kunnen oplopen als u ervoor kiest om een duurder soort latex te willen gebruiken.

EEN ORIGINELE AFWERKING

Er worden hele andere materialen gebruikt die hele andere bestandsdelen hebben hierdoor kunnen wij mooie patronen en uw eigen unieke structuren aanbrengen, het is dus mogelijk om uw waterdicht gestucte badkamer te voorzien van een eigen ontwerp.