Nieuwbouw Zolder Stucen

Background Image

YOUR PLACE

Nieuwbouw Zolder Stucen

Divider Image

Als uw nieuwbouw woning eindelijk is opgeleverd kunnen wij de betonnen muren en plafonds makkelijk voorzien van een dunpleister laag.

Maar wat valt er eigenlijk te doen aan de minder mooie bruine of groene dakplaten op de zolder? en waarom levert de bouwbedrijf deze niet saus klaar af? De reden hiervoor is dat dit de bouwbedrijf simpel weg teveel geld kost om dit te doen tevens is dit ook een lastige klus.

WAT KUNT U MET SCHUINE ZOLDERPLATEN DOEN?

De meeste mensen die een nieuwbouw woning kopen gaan er vanuit dat er makkelijk over schuine zolderplaten gestuct kan worden. Echter kan hier niet meteen over gestuct worden en zullen er gips of stuc platen aangebracht moeten worden.Een groot voordeel hiervan is dat er geen naden of kieren kunnen scheuren.

VOOR EN NADELEN STUCCEN NIEUWBOUWZOLDER.

Er zitten een aantal voor en nadelen vast bij het stuccen van een nieuwbouw zolder. Hieronder zullen we ze even opsommen.

Voordelen:

*Strakke en vlakke afwerking schuine randen.
*Naden en kieren zijn niet zichtbaar.
*Geen scheurvorming.
*Visueel een grotere zolderruimte.

Nadelen:

*Stuccen is veel duurder dan spuiten.
*Stucplaten of gipsplaten zullen geplaatst moeten worden.
*Langere arbeid uren.
*Wit laten spuiten is goedkoper.

GROENE OF BRUINE SPAANPLATEN LATEN SPUITEN MET LATEX.

Als u het goedkoopst uit wilt zijn met het afwerken van uw nieuwbouw zolder dan moet u kiezen om het wit te laten spuiten, dit is veel goedkoper en de meeste mensen kiezen hier dan ook voor.

ZELF DE SPAANPLATEN VAN UW ZOLDER VERVEN?

U kunt er voor kiezen om een poging te wagen om de schuine spaanplaten van de zolder zelf te verven, STUCCERS raad het aan om eerst een offerte aan te vragen, vaak kost het minder dan dat u het zelf gaat doen, daarbij komt ook nog eens kijken dat schuine zolderkappen slecht te verven zijn met de hand en dat u niet overal makkelijk bij komt, denk aan de nok van de zolder bijvoorbeeld.