Buitengevels

Background Image

YOUR PLACE

Buitengevels

Divider Image

Als u last heeft van scheuren, loszittend of afgebrokkelde stucwerk aan de buitenkant van uw woning dan is het raadzaam om het stucwerk zo snel mogelijk te laten herstellen. Als u dit niet doet is de kans zeer groot dat de waarde van uw woning achteruit gaat.

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om uw woning weer te repareren maar er kan ook gekozen worden om de gehele buitenmuur te laten stuccen met een mooie wandafwerking. Het is ook mogelijk om de buitenkant van uw woning te laten impregneren en waterdicht te laten maken.

Wat zijn de kosten om een buitenmuur te laten stuccen?

De prijs hangt af van verschillende factoren, denk aan de conditie van de muren die gestuct dienen te worden en aan de wensen van de klant.

Het stuccen van een buitenmuur is niet te vergelijken met het stukken van een binnenmuur. Buiten zal er gewerkt moeten worden met cementgebonden mortel dat uiteindelijk veel zwaarder werken is dan gipsgewonden stucmortel.

Stucwerk laten aanbrengen op een gevel:

Bij het stuccen van een buitengevel komt veel kijken, zo zullen er wapening neten moeten worden aangebracht om ervoor te zorgen dat er geen scheurvormingen ontstaan en zal er een hechtbrug tussen het oude en nieuwe stucwerk moeten worden aangebracht.

Hieronder kunt u de prijzen zien van buiten stucwerk, deze zijn per m2:

Buitengevelisolatie

Voordat er gestuct word kunt ervoor kiezen om gevelisolatieplaten aan te laten brengen, hier zijn verschillende manieren voor maar de meest gebruikte manier om uw buitenmuren te isoleren zijn platen van tempex.

Er zijn verschillende soorten tempex platen en de diktes beginnen al vanaf 1 cm en eindigen bij 14 cm. Hoe dikker de tempex plaat is des te beter de gevelisolatieplaten hun werk zullen doen. Nadat de gevelisolatieplaten zijn aangebracht zal daar overheen een stuclaag met wapengaas over heen komen. Na deze laag kunt u zelf de eindafwerking kiezen.

Een gepleisterde plint laten aanbrengen (smetrand):

U ziet het vast wel vaker voorbij komen, een woning die voorzien is van een gepleisterde plint. Dit is een cementgebonden plint die aan de onderzijde van de buitenmuren word aangebracht. Dit is een verdikking die meestal in een andere kleur word afgewerkt waardoor uw woning een luxe uitstraling krijgt.