Badkamer stucen

Background Image

YOUR PLACE

Badkamer stucen

Divider Image

Wij bieden deze service aan omdat een badkamer stuccen niet alleen veel mooier is dan een badkamer laten betegelen maar ook omdat dit uw badkamer een originele uitstraling geeft. Tegelijker tijd is het laten stuccen van uw badkamer ook hygiënisch. Dit komt omdat wij uw badkamer waterdicht stuccen.

Hieronder leggen wij u graag uit waarom u beter kunt kiezen om een badkamer waterdicht te laten stuccen inplaats van uw badkamer te laten betegelen, de prijzen hiervan en over welke ondergronden er gestuct kan worden.

PRIJZEN

Het is lastig om een prijs om te noemen, dit komt onder andere omdat niet alle stucwerk en afwerkingen water bestendig zijn. En dit moet wel het geval zijn wilt u eindeloos kunnen genieten van uw hygiënische badkamer.

De prijs word uiteindelijk bepaald door de ondergrond en hoeveel m2 er gestuct moet worden.

IS HET MOGELIJK OM OVER TEGELS HEEN TE STUCCEN?

Het is mogelijk om over bestaand tegelwerk heen te stukken, wij beheersen een speciale methode die ervoor zorgt dat wij over tegels heen kunnen stuccen. Hierdoor zult u kosten besparen omdat u dergelijke sloopwerkzaamheden aan uw badkamer niet hoeft uit te voeren hierdoor bespaart u flink wat tijd en geld, een win-win situatie dus voor u als consument. Met een speciale primer laag zullen de tegels van de badkamer behandeld worden waardoor het stucwerk een goede hechting zal krijgen.

WAAROM IS EEN GESTUCTE BADKAMER HYGIËNISCHER?

Omdat een gestucte badkamer geen voegen heeft zoals dat wel het geval is bij tegels zullen schimmels nauwelijks de kans krijgen om zichzelf te nestelen, hierdoor creëert u een schone en hygiënische omgeving.

Een grote voordeel is dat uw veel minder schoonmaakwerkzaamheden zal hoeven te verrichten in uw badkamer en ook weer uiteindelijk bespaart aan eventuele schoonmaakmiddelen.

VERSCHIL IN PRIJZEN

VERSCHIL IN PRIJZEN Het is goed om te weten dat er in het stucwerk niet een prijs gehanteerd kan worden, de reden hiervoor is omdat een badkamer stuccen weer heel anders is dan een woonkamer stuccen.

De ondergrond van een badkamer kan namelijk heel anders zijn en niet alle stucwerk is waterbestendig, tevens zal de juiste materiaal gebruikt moeten worden om ervoor te zorgen dat de afwerkingen waterdicht zijn.

EEN ORIGINELE AFWERKING

Er worden hele andere materialen gebruikt die hele andere bestandsdelen hebben hierdoor kunnen wij mooie patronen en uw eigen unieke structuren aanbrengen, het is dus mogelijk om uw waterdicht gestucte badkamer te voorzien van een eigen ontwerp.