Over ons

Background Image

YOUR PLACE

Over ons

Divider Image

Welkom bij stukadoorsbedrijf de Stuccers b.v. Wij houden ons voornamelijk bezig met het stucen en advies geven van woonhuizen. Dit geld zowel voor de particulier als voor woningbouwcoöperaties. Wij hanteren één van de laagste tarieven van Nederland en leveren altijd topkwaliteit.

Wij hebben een zeer groot klantenbestand opgebouwd zowel bij verschillende aannemers, woningbouw coöperaties en particulieren.

60% van alle stukadoorswerkzaamheden die wij uitvoeren doen wij in nieuwbouwwoningen. Daarom worden wij ook wel de nieuwbouw stucadoor specialist genoemd.

Inmiddels hebben wij een team van 4 man op ons kantoor in Comeniustraat/ Amsterdam die zich dagelijks bezig houd met de planningen en het onderhouden van de website. Wij willen niets anders dan de mensen de juiste informatie geven over zowel de prijzen van stucwerk als de keuze voor het nieuwe stucwerk.

Wij werken altijd met vaste ploegjes die dagelijks met elkaar samen werken. Zo krijgt de klant het eindresultaat wat hij of zei in gedachte had en worden de werkzaamheden altijd op tijd opgeleverd.

Al onze stukadoors hebben meer dan 8 jaar ervaring met verschillende stukadoorswerkzaamheden. Zo hebben wij specialisten die decoratief stucwerk uitvoeren maar ook schilders die latex spuiten.