Muurbekleding ; Ons bedrijf Stuccers, dat zijn activiteiten op het gebied van wandbekleding voortzet, kan u ook in Nederland tegen betaalbare prijzen voorzien van kwalitatieve wandbekleding service. Wij leveren niet alleen professionele diensten voor alle wandbekleding werken van uw woning, kantoor, werkplaats of winkel van A tot Z, maar werken ook met deskundige vaklui in ons team voor uw werken zoals gips, gipsplaten, beschoeiingen en renovatie.

Wij zetten graag de meest voorkomende muurbekleding voor u op een lijstje:

  • Glad pleisterwerk
  • Spack Spuiten
  • Sierpleister en spachtelputz
  • Beton uiterlijk
  • Spuitpleister
  • Sierpleister

Kortom, wij kunnen u een complete service bieden zodat u uw droomomgeving kunt realiseren. Wij willen graag modernere, gezondere en ruimtelijk ogende omgevingen voor u creëren door meesterlijke accenten te leggen in uw structuren met ons Nederlandse gevelbekleding team, dat succesvolle werken heeft uitgevoerd in vele residentiële en commerciële gebouwen.

Hoe gaat onze gevelbekleding service in zijn werk?

Muurcoating Als onze offerte wordt aanvaard, bestaat onze eerste taak erin de omgeving geschikt te maken als de te bewerken zones gemeubileerd zijn en zowel het meubilair als de zones waar verf kan spatten met een nylon hoes te bedekken.

Vervolgens wordt de reparatie van plekken zoals spijkergaten, scheuren, blaren of lekkages op de muur
vakkundig uitgevoerd, zodat de sporen achteraf niet zichtbaar zijn.

Wanneer zowel de omgeving als de muren klaar zijn voor het aanbrengen van de coating, worden de plafonds en muren in de gewenste kleuren geschilderd met minimaal twee lagen.

Bij de afwerking ruimen we de omgeving op en presenteren we het werk ter goedkeuring aan de klant. Als
we goedkeuring krijgen, delen we onze onderhouds suggesties en gaan we weer op weg om onze
volgende klant in de wijk blij te maken met ons bedrijf Stuccers.