Sierpleister is een soort pleister die wordt gebruikt om het uiterlijk van muren en plafonds te veranderen. Sierpleister zorgt na het aanbrengen op wanden en plafonds voor een gewenste uitstraling.

Wat is Sierpleister

Zo kunnen wanden en plafonds een behangachtige uitstraling krijgen door gebruik te maken van sierpleisterwerk. Sierpleister is over het algemeen van hogere kwaliteit en duurder dan gewone pleister. Sierpleister presteert namelijk beter en gaat langer mee ; presteert ook goed in vochtige omgevingen en is waterbestendig. Daarom kan sierpleister ook in badkamers en keukens worden gebruikt.

Onder de soorten,

  • Cementpleister,
  • Gips,
  • Gecoat gips, zoals opties zijn beschikbaar.

Van deze soorten zijn vooral gipspleister en cementpleister populair. Cementpleister daarentegen wordt buiten gebruikt vanwege zijn weerstand tegen weersomstandigheden. Sierpleisterselectie wordtgemaakt op basis van de kenmerken van het aan te brengen oppervlak en de behoefte.

Gipspleister is een bouwmateriaal dat wordt gebruikt om oppervlakken zoals muren en plafonds in gebouwen goed te bedekken. Gipspleister wordt gemaakt van eenvoudige materialen zoals gipspoeder en water en vormt na droging een hard en duurzaam oppervlak. Sierpleister is een bouwmateriaal dat veel wordt gebruikt in woningen, kantoren en andere gebouwen en wordt over het algemeen gebruikt voor doeleinden zoals het egaliseren van wanden en plafonds, het egaliseren van oppervlakken en het afdichten van oppervlakken. Gipspleister kan ook eigenschappen hebben zoals geluidsisolatie en thermische isolatie.

Gipspleister presteert goed in vochtige omgevingen en is waterbestendig. Onze deskundigen, die al meer dan 15 jaar professioneel in het stukadoorswerk hebben gewerkt, hebben ook ervaring met decoratief gips en staan klaar om u van dienst te zijn op basis van uw behoeften en interieurdecoratie van de ruimte!