Wat is Gips is een materiaal of toepassingsproces dat wordt gebruikt om openingen, scheuren in een muur of plafond op te vullen en er mooi uit te laten zien.

Wat is gips

Gips wordt meestal gemaakt van een mengsel van cement en water en wordt na uitharding op wand- en plafondoppervlakken aangebracht. Maakt ook wand- en plafondoppervlakken glad en verbetert hun uiterlijk. Kan ook worden gebruikt om verf en coatingmateriaal aan te brengen op wand – en plafondoppervlakken.

Alle soorten stucwerk kunt u aan ons toevertrouwen!

We weten dat degenen die willen pleisteren of schilderen lange werktijden vermijden, schade repareren met angst en angst, en we blijven altijd weg. En als Stuccers Plaster Master behandelen we al uw gips- en verfbehoeften met een schone en nauwgezette werkethiek. We zijn er trots op u van dienst te zijn met ons deskundig team in het veld. U kunt contact met ons opnemen voor gedetailleerde informatie en prijsofferte.

Ons bedrijf dient als Stukadoor in Delft pleisteren van wanden en plafonds, wandbekleding, sierpleister, stucen van betonlook wanden. Wij zijn er trots op u van dienst te zijn met ons deskundig team in het veld.

Als u wilt profiteren van een kwaliteitservaring, neem dan contact met ons op via onze site. U kunt ontdekking en gedetailleerde informatie krijgen.