Stukadoor

Als u binnen- en buitengebieden van uw gebouwen moet bepleisteren, kunt u voor ons bedrijf kiezen. Gips is een toepassing die wordt aangebracht op de wanden en het plafond wanneer de ruwe constructie is voltooid. Voordat muurverf of wandbekleding wordt aangebracht, is stucwerk nodig. Om vlakke en gladde vloeren te verkrijgen, moet het stukadoorswerk door vakmensen worden uitgevoerd. U moet hulp krijgen van ons bedrijf over de soorten gips die in verschillende gebieden moeten worden aangebracht. Onze stukadoors, die goed zijn in hun vak, blijven werken volgens de laatste technieken. Pleisters worden in tweeën gedeeld als grof en fijn gips. Eerst moet ruw pleisterwerk worden aangebracht om ervoor te zorgen dat de muur vlak is, en vervolgens moet fijn pleisterwerk worden aangebracht. Door al deze werkzaamheden goed uit te voeren, kunt u voorkomen dat vocht, vochtigheid en waterdoorgang naar uw gebouw.

Stukadoor
Stukadoor

Voordelen van pleisteren

Muurbepleistering is gemaakt voor nul of voor de huizen waarin je woont. Als je muren glad en vlak zijn, krijg je in de eerste plaats een mooie uitstraling. Bovendien verlengt het de levensduur van uw gebouw door het te beschermen tegen externe factoren. Stucwerk in gebouwen is van groot belang voor het verhogen van de waarde van uw woning, voor een mooie uitstraling en voor een langdurig gebruik. Wij maken uw wand- of plafondbepleistering met de modernste apparaten en technieken met ons deskundig stukadoorsteam. Vaak wordt de voorkeur gegeven aan de techniek die gladde pleister wordt genoemd. Het geeft je een mooie uitstraling op muren en plafonds. Na glad pleisteren wordt met een verfspuit een decoratieve afbeelding op de laatste laag aangebracht. Verfkleur wordt bepaald door uw voorkeur. Ook sierpleisters zullen erg mooi staan ​​in hun omgeving. Bovendien biedt het u een langdurig gebruik.

Voorbereiding van het te pleisteren oppervlak

Allereerst moet het te bepleisteren oppervlak worden voorbereid. Het oppervlak waarop de pleister wordt aangebracht, moet droog zijn. Als er uitsteeksels op het oppervlak zijn, moeten deze worden schoongemaakt. Eerst moet ruw gips worden aangebracht en moet worden gewacht op uitharding. Het oppervlak moet worden bevochtigd en er moet dun gips worden aangebracht. Dun gips is gemaakt in de vorm van een dikke laag. De muur moet worden gladgestreken totdat er geen scheuren, ruwheid of schommelingen in het gezicht zijn. Ons stukadoorspersoneel, experts in hun vak, voeren alle werkzaamheden vakkundig uit met behulp van een gipsspuitmachine. De hoge druk die de machine afgeeft zorgt voor een vlakke vloer op zowel wanden als plafonds. U kunt meer informatie krijgen en profiteren van onze diensten door contact op te nemen met Stuccers.