Stukadoor Bedrijf

Als u op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in zijn werk, neem dan contact met ons op. Ons bedrijf, dat al 15 jaar actief is in deze sector, biedt u een kwaliteitsvolle service met zijn professionele team. Veel van het stucwerk dat u nodig heeft in nieuwe gebouwen kunt u door ons laten uitvoeren. Terwijl het bepleisteren van de buiten- en binnenkant van privé-eigendommen door ons team wordt gedaan, leveren we ook diensten aan bedrijven zoals aannemers en coöperaties. Met andere woorden, met ons team kunnen we onze particuliere en zakelijke klanten helpen. Omdat we bekend staan ​​als een familiebedrijf, zijn we er trots op u een gegarandeerde en kwaliteitsvolle service te kunnen bieden. Als u hulp nodig heeft bij wat u aan uw muren en plafonds moet doen, bel ons dan en profiteer van onze ervaring. Als bekend en geprefereerd bedrijf in Amsterdam staan ​​we naast u.

Stukadoor Bedrijf
Stukadoor Bedrijf

Exterieur Pleisters

Het kan zijn dat u zowel binnen als buiten de bestaande gebouwen waarin u woont stukadoorswerken nodig hebt. Als er scheuren aan de buitenkant zijn, afgebrokkeld pleisterwerk en pleisters die door externe factoren zijn losgeraakt, moeten deze direct worden gerepareerd en een mooie uitstraling hebben. Dit verlengt ook de levensduur van uw gebouw. Buitengevels van gebouwen kunnen worden aangetast door regen, sneeuw, wind of zon. Als de pleisters op sommige delen zijn vervormd, zal er vanuit deze delen water het gebouw binnendringen. Aangezien deze situatie vocht en vochtigheid veroorzaakt, moeten onmiddellijk voorzorgsmaatregelen worden genomen. U kunt energie besparen door uw buitenmuren te isoleren. Voor het stukadoorswerk maken we een goede isolatie door middel van isolatieplaten. Na isolatie wordt een gepantserde pleisterbodem aangebracht. Ons bedrijf, bekend als het stukadoor bedrijf, biedt u vakmanschap van het hoogste niveau.

Onze decoratieve pleistertoepassingen

Voordat de sierpleister in het interieur van uw huis wordt gemaakt, moet de muur worden geprimed. Op sierpleisters is het heel eenvoudig om de gewenste muurkleur aan te brengen. Sierpleisters die verf direct opnemen zijn ook stootvast. Daarom heeft het vaak de voorkeur. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, je kunt afveegbare muren krijgen. We kunnen de verschillende soorten gips direct aanbrengen door te bepalen welke aan de behoeften voldoen. Plafondbepleistering in nieuwbouw vraagt ​​om zorgvuldig vakmanschap. Als stukadoorsbedrijf bieden wij u ook gladheid op plafonds. Voor duurzame en slijtvaste pleisters die geen scheuren veroorzaken, moet u bij ons zijn. Het is een voorrecht voor u om te profiteren van de kwaliteit van Stuccers.