Stucwerk Soorten

Background Image

YOUR PLACE

Stucwerk Soorten

Divider Image

Mooie wanden en plafonds bepalen de uitstraling van uw woning. Er is veel aanbod van veel verschillende soorten stucwerk wij snappen het dat het niet makkelijk is om een keuze te maken.
Welke soort stucwerk past bij uw woning en wat zijn de prijzen hiervan? Op deze pagina gaan we daar verder op in.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN STUCWERK?

Stucwerk aanbrengen in uw nieuwbouw woning of bestaande woning brengt verschillende voordelen met zich mee we zullen hieronder een aantal voordelen opsommen:

1.Gladde wand en plafondafwerking waar u jaren plezier aan kunt beleven.
2.Uw lichtintensiteit zal voor 40% meer verdeeld worden door uw woning.
3.Uw woning zal in waarde toenemen.
4.Visueel zal er meer ruimte zijn.

WAT BEPAALD DE KOSTEN VAN STUCWERK?

De prijs van stucwerk ligt aan de tarief die de stukadoors aanhouden, hoe groot de oppervlakte is die gestuct moeten worden en welke voorbereidingen er getroffen moeten worden als de muur bijvoorbeeld toch niet vlak blijkt te zijn. Het is lastig om een prijs op te noemen omdat ieder klus weer anders is, maar we gaan zo specifiek mogelijk proberen te zijn.

Stukadoor diensten en gemiddelde prijzen per m2 :

SOORTEN STUCWERK

U heb waarschijnlijk al een keuze gemaakt of u uw woning wilt laten stuccen. de vraag waar u nu mee zit is waarschijnlijk “welk stucwerk wil ik laten aanbrengen?’’ Hieronder zullen wij een korte uitleg geven over de stucwerk die wij aanbrengen.

1. Glad stucwerk: Dit is de meest gekozen afwerking op dit moment. De wanden en plafonds van uw woning krijgen door deze afwerking een luxe uitstraling. De afwerklaag over het gladde stucwerk bestaat uit latex muurverf, dit kan aangebracht worden met een airless verfspuit en ook nog eens in de kleuren die u wilt
2. Spackspuitwerk: een goedkopere variant is spackspuiten, dit moet aangebracht worden onder een vlakke ondergrond