Nieuwbouw stucen

Er zijn enkele pleisters die moeten worden gedaan in nieuwe gebouwen. Het is een zeer belangrijke kwestie om isolatie samen met de buitenpleister van het gebouw te maken. Op deze manier wordt thermische isolatie aangebracht en wordt uw gebouw beschermd tegen hitte en kou. Nieuw bouwpleister wordt zowel buiten als binnen aangebracht. Met een kwaliteitspleister worden gladde en gladde wanden verkregen. Tegelijkertijd worden maatregelen genomen tegen de factoren die van buitenaf op het gebouw kunnen komen. Pleisterprocessen moeten correct en zorgvuldig worden uitgevoerd om te voorkomen dat regenwater het gebouw binnendringt. Omdat we experts en professionals zijn, bieden we u de beste kwaliteitsservice en doen we al het stukadoorswerk voor uw huis. We geven om klanttevredenheid door een hoogwaardige afwerking te bieden met onze moderne apparaten.

Nieuw bouwgips
Nieuw bouwgips

Onze nieuwe bouwpleisterservices

Nieuwe huizenkopers kunnen merken dat ze geen rechte muren hebben. Bent u hier niet tevreden over, dan kunt u ervoor zorgen dat al uw wanden en plafonds waterpas zijn. Overweegt u een behangtoepassing in uw woning, dan dient u deze toepassing op een vlakke ondergrond te laten doen. Het feit dat de wanden vlak zijn, voorkomt dat het aan te brengen papier er mooier en gescheurder en vervormder uitziet. Onze medewerkers die u helpen met het pleisterwerk van het nieuwe gebouw, pleisteren de muren met een dun laagje pleisterwerk. Daarna wordt de wallpaper-applicatie gemaakt. U kunt de omgeving verfraaien door behang in elke kamer of bepaalde delen van uw huis te hebben. Maar daarvoor moet u stukadoorsservice van ons krijgen. Met het professionele stukadoorswerk minimaliseert u de kans op scheuren in de muren. Op goed gestuukte muren ontstaan ​​geen scheuren. Dit geeft je een zekere stevigheid en je zult het mooi vinden qua uiterlijk.

Wij zijn experts in nieuwbouwgips

U kunt veel verschillende diensten krijgen van ons bedrijf, dat een gipsbedrijf is. Wij zijn u van dienst in stukadoorswerk van buitenmuren, stukadoorswerk van binnendelen, sierpleisterwerk, stukadoorswerk, wand- en plafondpleisterwerk. Doordat we al 15 jaar actief zijn in deze sector, hebben we ons kunnen specialiseren in ons vak. Als u een nieuw huis heeft gekocht en u stuit op scheuren in het pleisterwerk, een ruwe muur of slechte afbeeldingen op uw muren, maak dan gebruik van onze diensten voordat u zich in uw huis vestigt. Nieuw bouwpleisterwerk is een van de verplichte werken die moeten worden uitgevoerd in nieuw bouwwoningen. Als Stuccers bedrijf staan ​​wij naast u.