Latex Spuiten

Het biedt grote economische voordelen bij het gebruik van spuitverf, spuitpleister, gipsplaat, isolatie en thermische warmteoverdracht. Bovendien is het gebruik van latexspuitverf esthetisch en visueel nuttiger dan andere verven. Latexverf wordt ook wel acrylverf genoemd. Glycol wordt gebruikt als oplosmiddel in latexspuitverf. Het is een verf op waterbasis. Ons bedrijf, dat verfspuittoepassingen maakt, helpt u hierbij.
Latex spuitverf heeft enkele voordelen ten opzichte van andere verven. Deze; droogtijd is sneller. Het is vrij eenvoudig schoon te maken; Het wordt alleen schoongemaakt met water en zeep. Het verslechtert niet na verloop van tijd. Het is een duurzame en flexibele verfsoort. Het hecht zeer goed aan het oppervlak. Op deze manier schilfert, zwelt of schilfert het niet. Het belangrijkste is dat het de meest ideale en milieuvriendelijke verfsoort is in termen van milieuhygiëne. Er is nauwgezet vakmanschap van een ervaren vakman voor nodig om het meeste uit deze verf te halen.

Latex Spuiten Amsterdam
Latex Spuiten Amsterdam

Applicatie met spuitverf – Hoe dun moet spuitverf zijn?

Spuitverf wordt in elke kleur en toon aangebracht. De laatste tijd zijn de meest geprefereerde spuitverfkleuren echter crème, groen, brons, rozebruin en goud. Vanwege het gebruiksgemak heeft spuitverf vaak de voorkeur op kolommen en balken. Op de balken zorgt het gebruik van latex spuitverf voor een esthetisch zeer prettige uitstraling van de ruimte.
De coating gemaakt met gipskartonplaat ligt tussen 13,5 mm en 16,5 mm; Coating met spuitverf wordt aangebracht in het bereik van 18 mm – 22 mm. Op deze manier aangebrachte verftoepassingen bieden volledige bescherming. Afhankelijk van de leeftijd, het materiaal, de vochtigheid en de blootstelling aan thermische energie van het gebouw, kunnen onze meesters echter beslissen dat de verfapplicaties dunner of dikker moeten worden aangebracht.

 

 

 

Hoe lang moet spuitverf drogen? – Hoe spuitverf te gebruiken?

Spuitverf droogt in 20 minuten tot 40 minuten, afhankelijk van de temperatuur van het gebied. Nadat de plek is geverfd, moet u echter 8-12 uur wachten om volledige efficiëntie te bereiken.
Voordat u spuitverf gebruikt, moet het te schilderen oppervlak worden gereinigd van stoffen zoals stof, vuil en roest. Het moet worden geschuurd en gedroogd voor een glad uiterlijk. Voor een betere kleurwinst is het noodzakelijk om een ​​primer aan te brengen en de verf na het aanbrengen van de primer op het oppervlak aan te brengen. Spuitverf wordt op een afstand van ongeveer 25 cm in een rechte hoek aangebracht. U kunt bij ons terecht om de ervaren schilders van ons Stuccersbedrijf te laten schilderen en uitgebreide informatie te krijgen.