pleister nieuwbouw  pleisterwerk wordt gebruikt voor interieurdesign, om stevigheid te geven aan plafonds en muren, zoals bij Nieuwbouw. Als Holland Stukadoor Stuccers bedien dan doen wij op de beste manier in de kwaliteit van pleister nieuwbouw. Wij behoren tot de meest geprefereerde in interieur en nieuwbouw. U kunt meer informatie krijgen over dunpleister door contact met ons op te nemen

Wat is dun pleister?

Dunpleister wordt gebruikt op plafonds en muren als voorbereiding op nieuwbouw, binnen en buitenschilderwerk, behangen of vóór isolatie. Een van de grootste voordelen van dun pleisterwerk is dat het voldoende lijm en bindmiddel bevat. Het is het laatste proces dat wordt toegepast na de ruwe pleister. Dit proces wordt toegepast nadat het ruwe pleisterwerk goed is opgedroogd. Vervolgens wordt de gladheid gecontroleerd, overtollige mortels worden afgeschraapt.

Kenmerken

  • Het heeft een hoge grijpkracht.
  • Vormt een glad en stevig oppervlak.
  • Bestand tegen vorst en dooi cyclus.
  • Het wordt aangebracht in een dikte van ongeveer 5 mm.
  • Gemakkelijk aan te brengen.

Wat zijn de kosten?

Dunne pleister toepassingen zijn geschikt voor wanden en zijn ook economisch aan te brengen dan het plafond. De reden waarom het bij nieuwbouw de voorkeur geniet, is dat het geschikt is. Als u service wilt van een resultaatgericht bedrijf, moet u altijd uw voorkeur voor ons uitspreken. Als Nederlands pleister nieuwbouw stukadoorsbedrijf Stuccers willen wij u het beste bieden op elk gebied; Als u wilt profiteren van een kwaliteitservaring, kunt u gedetailleerde informatie krijgen door contact met ons op te nemen via onze site.

Door service van ons af te nemen, kunt u uw woon of werkruimte professioneel en precies naar wens inrichten door uw werk uit handen te geven aan bekwame, ervaren vakmensen.