Badkamer Stucen

U kunt een mooie uitstraling in uw badkamer krijgen door een badkamerpleister te laten plaatsen. Na verloop van tijd zullen uw badkamers er saai en slecht uitzien. Vooral bij badkamertegels die oud en veel gebruikt zijn, doen zich problemen voor. Natte vloeren kunnen na verloop van tijd vochtig, beschimmeld en vochtig worden. De laatste tijd is het pleisteren van badkamers heel gewoon geworden. Mensen pleisteren liever dan betegelen. Want bij de te maken pleisters ontstaan ​​verschillende beelden. Als je wilt, kun je een plat en glad uiterlijk krijgen, of je kunt een decoratief uiterlijk krijgen. Wij creëren wonderen in uw badkamers met onze waterdichte en pleisterwerken. U kunt meer gedetailleerde informatie krijgen door ons bedrijf te bellen en u kunt bij ons terecht voor hulp bij de renovatie van uw badkamer.

Badkamer Stucen
Badkamer Stucen

Waarom heeft badkamerpleister de voorkeur?

Badkamers in uw huis worden natte vloeren genoemd. Deze delen moeten waterdicht worden gemaakt. Om geen ​​waterafvoerprobleem te hebben in andere delen van uw huis of bij uw onderbuurman, is het belangrijk om de badkamer goed te isoleren. Door de openingen tussen tegels, stenen of verschillende coatingmaterialen kunt u na verloop van tijd last krijgen van waterlekkage. Neem daarom de nodige voorzorgsmaatregelen in je badkamer om zo’n saaie situatie te voorkomen. Omdat de badkamerpleister waterdicht is, kunt u deze lange tijd gebruiken zonder dat u wordt blootgesteld aan waterstromingen. Tegelijkertijd kunt u een prachtige visualiteit onthullen. De gepleisterde badkamers bevatten geen ziektekiemen, schimmels en roest. Het biedt u veel voordelen op het gebied van hygiëne.

Badkamertegel of Badkamergips?

De tegels die de voorkeur hebben voor badkamers kunnen uw ogen een aangenamere uitstraling bieden. Misschien wilt u tegels van verschillende kleuren en modellen gebruiken. Maar men mag niet vergeten dat er altijd het risico bestaat dat de tegels breken en vervormen. Door vervuiling tussen tegels en het reinigen met chemicaliën ontstaan ​​er kieren. In deze ruimtes kunnen microben en insecten leven. Dit is niet het geval in het badkamerpleisterproces. Het gips wordt in zijn geheel gemaakt. Er is geen extra plek. Het feit dat we waterdichte pleister gebruiken, minimaliseert ook de kans op problemen. Het is ook mogelijk om op tegels te pleisteren. Ook hier zijn onze medewerkers deskundig in. U kunt meer gedetailleerde informatie krijgen door te bellen met ons Stuccers-pleisterbedrijf.